Προσιτή Πολυτέλεια  
 

 

χαλκιδική ενοοικιαζόμενα


Αν σχεδιάζετε διακοπές στην Χαλκιδική, μόλις 20' από το αεροδρόμιο και μπροστά στην θάλασσα της παραλίας της Βεργιάς σας περιμένει ένα διώροφο σπίτι που αποτελείται από 5 ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. 2 εξ αυτών δίκλινα με έξτρα κρεβάτι 37 τ.μ. και τρία μονά 29 τ.μ. Όλα έχουν θέα στην υπέροχη θάλασσα της Χαλκιδικής και ατομικό μπαλκόνι για να απολαμβάνετε μαγευτικές στιγμές. Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα διαθέτουν μπάνιο, κουζίνα, σαλονάκι με τηλεόραση και ανεμιστήρα. Υπάρχει μεγάλη αυτόνομη αυλή για να παίξουν τα παιδιά σας με κιόσκι για έξτρα δροσιά και ψησταριά για αξέχαστα γεύματα.
Πάρκινγκ για τα οχήματά σας μέσα στην αυλή για μεγαλύτερη ασφάλεια.

  

 

Η θάλασσα της Χαλκιδικής είναι πολύ ασφαλής για τα παιδιά, ενώ στην παραλία υπάρχουν ομπρέλες και πολλά μαγαζιά για να έχετε άνεση στις διακοπές σας.
Τα ενοικιαζόμενα απέχουν μόλις 7 χιλιόμετρα από το σπήλαιο των Πετραλώνων στο οποίο βρέθηκαν τα αρχαιότερα ανθρώπινα οστά. Μία εκδρομή που θα σας συναρπάσει.

Μία ώρα από την ιστορική χερσόνησο του Άθω και πολύ κοντά σε πολλούς άλλους προορισμούς της Χαλκιδικής.

Το οίκημα βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από το ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου όπου έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Γέρων Παΐσιος.

 

 

 

Οι τιμές των ενοικιαζόμενων είναι προσιτές και το περιβάλλον ευχάριστο και φιλικό.
Για θέματα διαθεσιμότητας και τιμών θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  

 

 


 

 

 
 

 


View Larger Map